Projekti za 2022. godinu

U toku proleća 2022. godine u planu je početak radova na izgradnji stambeno-poslovnog objekta na lokaciji Nova Detelinara,spratnosti SU+PR+GAL+4+PK sa dupleksima.

Objekat će se nalaziti na trenutno najperspektivnijoj lokaciji, Bulevar Evrope-Veselina Masleše,lako dostupnoj i potpuno opremljenoj svim pratećim sadržajima neophodnim savremenom življenju.

Boljku svih većih savremenih gradova- PARKING, rešavamo u okviru dvorišta objekta koji ćemo graditi.

Početak radova najavljujemo za Mart 2022. godine.

Za detaljnije informacije nas kontaktirajte

Adice 2022.

Objekat I

Višeporodični stambeni objekat koji sadrži 16 stambenih jedinica, PR+1+PK planiramo graditi u mirnom delu grada koji se zove Adice, na adresi ugao Slavujeve i Tome Zdravkovića.

Naselje se nalazi nadomak Dunava okruženo zelenilom i predstavlja idealno rešenje za one koji vole grad ali ne i njegovu gužvu.

Lokacija je opremljena svom potrebnom infrastrukturom za miran i ugodan život u objektu sa malim brojem stanova. Stanovi će biti izgrađeni u skladu sa savremenim rešenjima u građevinarstvu a po pristupačnijim cenama.

Početak radova je planiran za Mart 2022. godine.

Objekat II

Višeporodični stambeni objekat sa nekoliko samostojećih objekata spratnosti PR+1+PK, ukupne kvadrature preko 3500m2 je planiran u ulici SOKOLSKA bb, Adice.

Dostupni su stanovi svih struktura a parkiranje je rešeno u okviru placa kroz obeležena parking mesta ili kroz garaže koje će se nalaziti u prizemlju objekata.

Blizina Dunava je samo jedna od prednosti ove lokacije.

Početak radova je planiran za Maj 2022. godine.

Bash gradnja Logo Bash Gradnja © Sva prava zadržana | Sajt izradio Izrada sajtova Young Soft